Stedentripineuropa.nl | Wild & The Moon | Stedentripineuropa.nl
Wild & The Moon is een healthy foodspot in Parijs. Ze hebben meerdere vestigingen waar je kunt eten & drinken of kunt afhalen. Ik ging naar Wild & the Moon in Le Marais en proefde hun plantaardige menu.
Wild & The Moon
21574
post-template-default,single,single-post,postid-21574,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21901
 

Wild & the Moon Parijs

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, de healthy foodtentjes. Zo ook in Parijs. Eentje binnen deze categorie met meerdere filialen is Wild & the Moon.

 
Wild & the Moon is ervan overtuigd dat: voedsel goed voor je moet je zijn, het verder goed is voor de planeet en dat het lekker zijn. Op basis van deze filosofie is hun menukaart door raw vegan chefs en voedingsdeskundigen samengesteld.

 

De producten die ze gebruiken zijn van het seizoen en komen uit de buurt wat een minder hoge druk op de voedselketen geeft. Natuurlijk is alles onbewerkt! Dus geen toegevoegde suikers, geen chemicaliën, geen soja, geen melk, geen gluten maar puur natuur voedsel zoals het hoort. Zelfs de dranken zijn 100% natuurlijk.

 

Nu denk je misschien; dat wordt een suffe bedoening. Niet is minder waar. De recepten zijn lekker en worden, zoals ik al eerder zei, gebaseerd op de producten die op dat moment voor handen zijn. Herinneringen uit binnen- en buitenland, maar ook familierecepten worden meegenomen om de lekkerste recepten te vervaardigen die je energie geven. En als je in Parijs bent voor je stedentrip kan je die energie goed gebruiken.

 

Op het menu vind je salades, broodjes, soepen, cold-pressed juices, notenmelk  dranken en snacks. Ik was tijdens mijn stedentripje bij Wild & the Moon aan Rue Charlotte waar je aan tafel plaats kunt zitten of to go wat mee kunt nemen uit de koeling. Sommige filialen hebben alleen een to go.

 

Ik kan me voorstellen dat dit concept niet voor iedereen is weggelegd. Maar het is wel het proberen waard. De Parijzenaren zijn wel fan, want de zaak was de hele tijd bomvol.

 

Tags:

No Comments

Post a Comment