Stedentripineuropa.nl | Rivendel Restobar Valencia | Stedentripineuropa.nl
Rivendel Restobar Valencia is een heerlijke spot met lekker eten en een zonnig terras. Ideale plek om te lunchen tijdens je stedentrip in Valencia. Benieuwd naar Rivendel Restobar?
Rivendel Restobar Valencia
21789
post-template-default,single,single-post,postid-21789,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-template-full-width,elementor-kit-21901,elementor-page elementor-page-21789

Rivendel Restobar Valencia

Posted by

on

Een zonnig terras, lekker eten en weinig toeristen? Dat is Rivendel Restobar in Valencia. Te vinden in de niet zo bekende wijk El Pilar.

 

Na mijn fietstour met Robin en Sofie van Lokaal Valencia had ik wel zin in wat lekkere tapas. Het liefst op een zonnig terras, aangezien de zon scheen en het 20 graden was. Extra genieten van het nazomer weer in november. Ze raadde mij Rivendel Restobar in de wijk El Pilar aan.

 

El Pilar behoort nog wel tot de Ciutat Vella, ofwel de oude binnenstad, maar wordt minder door toeristen bezocht omdat ze niet zover doorlopen. Daar waar de echte binnenstad echt bestaat uit kronlkelstraatjes, is El Pilar meer in blokken opgezet.

 

Terug naar Rivendel. Rivendel is gelegen aan de Carrer de l’Hospital die grenst aan een klein park waar ook de openbare bibliotheek zich bevindt. Doordat je uitkijkt op het park, voelt het meteen aangenaam en rustig. Het terras heeft, zoals Robin en Sofie beloofde, de hele dag zon. Maar omdat het november is en de zon laag staat, verdween deze rond een uurtje of vier achter de bomen. Je kunt eventueel nog plaats nemen bij de buren.

 

De kaart is niet heel uitgebreid maar wel gevarieerd. Je bestelt er salades, burgers en tapas. Ik ging voor een Iberische salade, patatas bravas, kroketjes met ham en de kaassticks. De Pinot Grigio maakte het af.

 

Naast eten en drinken kan je bij Rivendel Restobar ook terecht voor verschillende culturele events. Op hun Facebook pagina zijn de verschillende activiteiten terug te vinden, mocht je dat leuk vinden.

 

Weet jij nog een andere leuke lunchplek in Valencia?

Now Reading