Stedentripineuropa.nl | Over mij | Stedentripineuropa.nl
Kennis maken met het gezicht achter Stedentripineuropa.nl? Op de over mij pagina meer achtergrondinformatie en expertise die ik bezit. Kom hallo zeggen.
Over Stedentripineuropa.nl
19457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19457,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

stedentrip-in-europa-nam-camera

Wie ben ik?

Namfon Dil

Content Marketeer

In het dagelijks leven ben ik Content Marketeer. Een mooie term waarbij het vooral draait om de juiste tekst met het juiste beeld, op het juiste moment via het juiste kanaal te verspreiden. Je probeert een verhaal en een gevoel van een merk te laden zodat men in zijn of haar zoektocht onbewust aan jou denkt. Op Stedentripineuropa.nl wil ik je vooral meenemen in het gevoel wat ik bij bepaalde plekken en wijken in steden van Europa heb zodat jij misschien wel zoiets hebt van; hé, daar wil ik ook wel heen.

Fotografie liefhebber

Ik kocht een spiegelreflexcamera omdat ik mooie foto's wilde maken maar merkte al snel dat ik te weinig kennis van het vak had. Een goede, bijzondere foto is niet zomaar gemaakt. In 2017 volgde ik de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool. In korte tijd leer je de basis kneepjes van het vak en ontwikkel je je fotografie oog. Ik ben geen prof maar ik begrijp het vak nu veel beter. Fotograferen vind ik heel bijzonder omdat je heel anders naar je omgeving kijkt en de kleinste details, je ineens opvallen. Ik hoop dat ik met de tijd mijn eigen signature ontwikkel.

Parttime reiziger

Ik heb toerisme gestudeerd. Mijn eerste echte baan was bij Otravo, waar de merken Vliegtickets.nl en WTC.nl onder vallen en werkzaam als Campagne Marketeer. De reisbranche vind ik nog steeds een mooi vakgebied en zelf reizen doe ik wat graag. Als er niks gepland staat word ik onrustig. Ik houd van steden in Europa omdat je dichtbij en in een korte tijd zo'n mooie nieuwe ervaring op kan doen. Op Stedentripineuropa.nl wil ik jou kennis laten maken met de onbekende pareltjes in de mooiste steden van Europa.

 

 

Zeg eens hallo

Content creëren en reizen horen bij wie ik ben. Op Stedentripineuropa heb ik mijn eigen platform gecreëerd waar ik mijn drie passies schrijven, fotograferen en reizen samen voeg.

Ik geef je mijn tips op het gebied van ontdekken, hotspots en slapen in de leukste steden van Europa. De activiteiten, hotspots en accommodaties, zijn persoonlijk door mij uitgekozen en liggen vaak in de minder bekende wijken. Ik wil dat jij net als ik tijdelijk onderdeel wordt van een stad zodat je de onderbelichte stukken ontdekt en even het leven van een local kunt ervaren. De geplaatste artikelen zijn 100% door mij goedgekeurd. 

Ik werk momenteel gewoon voor een baas en doe deze site er voor de leuk bij. Ik houd van kennisdeling dus zeg gerust eens hallo.